Lliurament dels premis anuals a la col·laboració amb el Museu del Ferrocarril de Catalunya

Lliurament dels premis anuals a la col·laboració amb el Museu del Ferrocarril de Catalunya


Enguany es celebra una edició especial dels premis a la cooperació amb el Museu que, amb el nom Camins de Ferro a Vilanova, reconeixen i valoren l’ajuda de persones i organitzacions.

Aquest esdeveniment és el punt de trobada amb els col·laboradors i voluntaris d’aquest centre museístic i de les persones compromeses en la preservació i divulgació del patrimoni del ferrocarril i, alhora, l’oportunitat de fer balanç de l’any.  

Per primera vegada la celebració es farà a la històrica Gran Nau de 1881, que acaba de finalitzar la seva rehabilitació, i comptarà amb l’assistència de l’alcaldessa de la ciutat, Olga Arnau, i del president de la Fundació dels Ferrocarrils i de Renfe, Isaias Taboas

Els premis, que van ser creats l’any 2000, tenen com a objectiu agrair i divulgar la voluntat de servei i d'ajuda desinteressada rebuda pel Museu de Vilanova i la Geltrú durant aquests 19 anys. Per aconseguir-ho, es van establir dues categories anuals, una individual i una altra a les organitzacions. 

Guardons 2019 i reconeixement a l’Associació de Socis i col·laboradors del Museu (SiC)

En aquesta edició, l’equip del Museu ha decidit atorgar els premis en la Categoria Individual, a Jordi Morlà, per la seva trajectòria de suport al Museu en les seves tasques en els tallers de Renfe a Vilanova, i en la Categoria d’Organització, a l’empresa Patentes TALGO S.A, per la seva continuada col•laboració en la preservació patrimonial del llegat històric de Talgo.

L’acte de reconeixement i lliurament de guardons, es divideix en dues parts. La primera, és de balanç de l’any amb la projecció de la Memòria Visual 2019, any de transformacions i canvis. Enguany també serà el tret de sortida dels 30 anys del Museu que es compleixen el proper 2020.