Cookie Consent by Free Privacy Policy website Sistema territorial del MNACTEC - Museu del Ferrocarril de Catalunya
Sistema territorial del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya MNACTEC

El Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) és una xarxa de 27 centres museístics i patrimonials que expliquen la industrialització a Catalunya mitjançant les seves col·leccions, les seves exposicions i la museïtzació in situ de les diferents activitats productives que han existit.

El Museu del Ferrocarril de Catalunya forma part del Sistema des de pràcticament els seus inicis, en concret des de l'any 1993, i rep suport, assessorament y ajuda en diferents àmbits. Com a conjunt, el Sistema Territorial MNACTEC aspira a compondre la millor explicació museogràfica de l'procés d'industrialització de Catalunya i de divulgació dels valors de la innovació com a motor social i econòmic.

Més informació: https://sistema.mnactec.cat/

 

Aquest vídeo del conjunt d'equipaments històrics que formen el Sistema Territorial del MNACTEC, pretén fomentar el coneixement i interès pels museus i centres que l'integren, així com posar en valor el patrimoni industrial de Catalunya. En el muntatge apareixen imatges exteriors i interiors de quinze d’aquestes instal·lacions museístiques.