Dia del nen i la nena 2023

Dia del nen i la nena 2023


Adhesió al dia del nen i la nena 2023 pel Museo del Ferrocarril de Catalunya

Dissabte 22 d'abril

  • Des de les 10.30 h fins a les 13.00 h Viatges amb l'Ou del Museu (una dresina molt divertida). Posada en marxa de vehicles del Museu en funcionament (“l'Ou”). Els visitants podran fer un recorregut per l'interior de les instal·lacions patrimonials.
  • 12:00 h Intellino a Vilanova, el tren programable per crear el teu propi sistema de circulació. Nosaltres t'ensenyem com fer-ho.
  • 17:00 h Visita comentada, TRENexperiències: La Santa Fe, una catalana potent. Per gaudir de la vivència de conducció d'una de les locomotores més potents del segle XX a l'interior des de la cabina.

Diumenge 23 d'abril

  • 11:30 h Visita comentada especial del 175è Aniversari del primer tren peninsular, Barcelona-Mataró. L'oportunitat de conèixer l'única rèplica que existeix del Tren del Centenari, de la locomotora de classe vapor Mataró i dels seus tres cotxes de 1a, 2a i 3a, així com la història de la primera línia de ferrocarril.
  • 11.00 h ConteTREN, Víctor i la Petita Teresina. Activitat familiar amb uns protagonistes molt especials: Víctor que, en aquesta ocasió, parla amb “Teresita”, una petita locomotora de vapor que es guarda al Museu.

Dimecres 26 d'abril

  • Jornada de Portes Obertes per a tots els nens i nenes al seu Dia. Activitats especials a l'espai infantil Estació Petita de Vilanova i propostes dedicades al Tren de la cercavila de l'Imaginari de Vilanova i la Geltrú, al Museu fins el dia 30 d'abril, amb l'objectiu de promoure vocacions científiques i tecnològiques.