Posa-t'ho al cap

Posa-t'ho al cap


La Frida, en Víctor, en Joanet, en Marià, la Inés, en Pauet i l'Alexandra són set nens i nenes d'arreu del món i de diferents moments de la història que ens han deixat els seus barrets dins dels museus de Vilanova. Sabríeu esbrinar a qui pertany cada barret i situar-lo al museu que li correspon? Juga amb nosaltres, descobreix els teus drets i... POSA-T'HO AL CAP!

El 20 de novembre se celebra el Dia Universal de la Infància, que té per objectiu cridar l'atenció sobre la situació dels infants més desfavorits, donar a conèixer els seus drets i conscienciar de la importància de treballar dia a dia pel seu benestar i desenvolupament. No és una data escollida a l'atzar: el 20 de novembre del 1959 es va signar la Declaració dels “Drets del Nen” i, tres dècades més tard, l'any 1989, es va firmar la Convenció sobre els “Drets del Nen”.

Avui, la seva celebració continua essent necessària per reivindicar que els nens i les nenes del món gaudeixin de protecció, seguretat, salut i educació, sense importar el seu lloc de naixement.

Amb motiu d'aquesta commemoració, els museus de Vilanova i la Geltrú vam elaborar el joc "Posa-t'ho al cap" on, a través de les històries de set nens i nenes d'arreu del món i de diferents moments de la història, podem conèixer aquests drets de la infància.

Podeu recollir el joc a partir del 2 de novembre a les recepcions dels museus de Vilanova, a les Biblioteques de Vilanova i la Geltrú i a l'oficina de turisme. També podeu descarregar-vos el joc i escoltar les històries narrades pels infants a través dels enllaços al marge.

Enguany disponible fins al 30 de novembre!