Lliurament de la XXena Edició dels premis “Camins de Ferro a Vilanova, 2020-2021

Lliurament de la XXena Edició dels premis “Camins de Ferro a Vilanova, 2020-2021


El proper dissabte 18 de desembre a partir de les 11.30h. el Museu celebrarà una edició especial per a commemorar el 30 aniversari del Museu del Ferrocarril de Catalunya que va tenir lloc el 2020 i els vint anys dels premis a la col·laboració. Aquestes fites es van haver de posposar l’any passat per la pandèmia. 

Enguany, volem tornar a celebrar-ho en el marc de l’Any Europeu del Ferrocarril, i dedicar aquests guardons a aquelles persones que aquests dos anys han estat especialment col·laboradores i significatives per al Museu. 

Creats l’any 2000, l’objectiu d’aquests premis ha estat agrair i difondre la voluntat de servei i d'ajuda desinteressada rebuda pel Museu. Es van establir dues categories anuals, una individual i una altre d’organitzacions, que en aquests anys ha permès distingir l’actuació de diferents col·lectius i persones. 

L’acte de reconeixement i lliurament de guardons, es divideix en dues parts. La primera, començarà a les 11.30h amb un balanç audiovisual de les principals actuacions que s’han dut a terme durant aquest any, caracteritzat per la finalització de les obres de millora de la Gran Nau i la Nau del Pont Grua, i l’enfortiment de la vessant social del Museu com a centre de vacunació massiva entre els mesos d’abril i setembre. També es lliuraran els guardons i les distincions públiques. A la segona part es fa el reconeixement a la feina dels voluntaris, a través de l’Associació de Socis i Col·laboradors (SiC), i a la fidelitat dels membres del Club d’Amics mitjançant el sorteig de viatges amb tren.