Aquest març, un bon grapat d´activitats al Museu!

Aquest març, un bon grapat d´activitats al Museu!


Ja tenim aquí el mes de març i al Museu del Ferrocarril de Catalunya continuem amb les activitats programades en el marc de la celebració del 30è Aniversari del Museu.

Diumenge 8 de març, d'11.00 a 12.00h, acte de reconeixement a totes les professionals que treballen o han treballat al món del ferrocarril. Estan convidades al Museu totes les dones  de les diferents empreses del sector ferroviari que acreditin la prestació de servei laboral en alguna de les diferents empreses. Entre altres actuacions, es projectaran muntatges visuals relacionats amb els diferents oficis realitzats per les dones. També en el marc del Dia Internacional de la Dona, per a continuar les activitats de visibilització del col·lectiu de dones ferroviàries, enguany iniciem el cicle: “Narrativa de Dones del Ferrocarril”, amb el que anirem recollint la memòria de diferents professionals que han participat en la construcció de la història contemporània a través de la seva tasca en el món dels trens. 

Dijous dia 26 de març, a les 18.30h, primera sessió de 2020 del Fòrum InterRAIL a càrrec de Ricard Riol, activitat conjunta amb el Màster de Sistemes Ferroviaris de l’UPC de Vilanova, que apropa a temes d’interès en el món del ferrocarril actual. En aquesta ocasió el tema és: L’aportació del ferrocarril a la sostenibilitat i a la millora del medi ambient.