Espai Vilanova


Enguany el treball de curs amb els usuaris d’aquest Espai s’ha desenvolupat  voltant, d’una banda, del documental que es va realitzar el desembre de 2021 amb motiu del 140è aniversari de l’arribada del Ferrocarril a Vilanova; i, d’altra banda, dels oficis ferroviaris reflectits en la mostra editada pel Museu amb el títol de Ferroviaris.

Per a la esposició que es podrà veure de manera presencial en el Museu des del 19 de juliol al 8 de setembre, "Puja al tren Dementia Friendly" - Ferrocarril i Memòria, també es tindrà en compte el decàleg de bones pràctiques editat per LFCP.

El 4 i 5 de maig, el Museu es va traslladar a l’Espai de Vilanova per a fer les visites que en anteriors cursos no s’han pogut portar a terme pel COVID. Tots, usuaris i professionals vam poder gaudir d’unes estones molt agradables i estimulants amb música i objectes de ferrocarril que vam permetre activar molts records.
 


El dia 22 de juliol a partir de les 10h está previst un acte de presentació amb l'assistència de les responsables del programa de Gent Gran de la Fundació Catalunya La Pedrera i els usuaris i professionals de l'Espai Vilanova.