Skip to main content
Fundación de los Ferrocarriles españoles

Activitats especials

T'hem preparat una selecció d'activitats que et faran descobrir el museu d'una forma totalment diferent. Tens una idea? Contacta'ns i en parlarem!

 

 

Festes d’aniversari al Museu

 

Els més petits de la casa poden celebrar el seu aniversari a les nostres instal·lacions, amb una visita pel Museu i després un àpat amb coca en forma de tren i galetes personalitzades per regalar als seus convidats. També existeix una opció per aniversaris i festes d’adults. Per a reserves contacteu amb el Museu: 93 815 84 91– reservesmuseu@ffe.es. Consulta el cartell.

 

També oferim una opció per aniversaris i festes d’adults. Consulta el cartell.

cartell aniversari infantilcartell aniversari adult

 

Per a informació i reserves contacteu amb el Museu (93 815 84 91 – reservesmuseu@ffe.es)

 

 

Esmorzars al tren!

 

Activitat que es realitza a partir de cinc persones per tal de reviure les emocions i sensacions del viatge en tren en diferents moments de la història. Un cop finalitzada la visita comentada especial, es podrà gaudir d’un esmorzar a la zona de Pícnic o al cotxe de Tercera Classe del Museu. Es necessita reserva prèvia, com a mínim 2 dies abans. (93 815 84 91 – reservesmuseu@ffe.es ).

 

Cartell esmorzars al tren

 

 

Visites guiades per àmbits

 

 

Visites familiars i autoguiades 


Creades per poder fer-se de manera autònoma, compten amb un material específic. Consulteu a la recepció.

 

  • El tren melòdicA través de peces de diverses formes, mides i colors, els nens poden posar a prova la seva imaginació i crear el seu propi tren al Racó del Víctor. Demaneu les peces a la recepció del Museu!
  • La Santa Fe, una catalana potent. Saps com es diuen tots els elements que permetien funcionar a aquesta gran màquina? L’activitat està adreçada a grups petits i/o famílies que vulguin aprofundir en el coneixement d’una de les més potents locomotores de vapor del nostre país

 

Visites guiades


A partir de 10 persones. Diferents àmbits, itineraris i continguts. 
Per a reserves contacteu amb el Museu: 93 815 84 91– reservesmuseu@ffe.es. El Museu ofereix 3 possibilitats de visita: 

 

  • Els orígens del vapor i el dipòsit de locomotores de Vilanova i la Geltrú. La col·lecció de locomotores de vapor i els valuosos edificis on s’ubica. Es visiten cinc cabines de les màquines.
  • Electricitat, dièsel i els sistemes de senyalització del Sistema Ferroviari. Es podrà conèixer l’origen i la ubicació inicial de la Taula d’enclavament i el Pont de Senyals amb la importància que tenen per al funcionament del Sistema Ferroviari.  Es visiten una cabina de locomotora elèctrica i d’una dièsel. 
  • Les infraestructures i el transport de mercaderies. Una visita especial a l’àrea de mercaderies i el vagó J amb l’audiovisual dedicat a aquest mitjà de transport i un recorregut comentat pel Passeig Entrevies i tots els elements que es poden observar, inclòs un pas a nivell que ha estat museografiat l’any 2019.