Skip to main content
Fundación de los Ferrocarriles españoles

Espais singulars de comercialització

El Museu del Ferrocarril de Catalunya posa a disposició d'empreses, institucions i particulars, un recull d'espais singulars per a la celebració d'esdeveniments culturals, corporatius o privats de manera segura i saludable, en un marc privilegiat, l'històric Dipòsit de Locomotores de Vapor de Vilanova i la Geltrú. Aquestes instal·lacions exclusives alberguen la col·lecció de locomotores i vehicles més extensa de l'Estat en el marc d'un complex de naus industrials de finals del XIX i principis del XX que les converteixen en un dels llegats de patrimoni industrial més importants de Catalunya.

 

Llegir més

El Museu s'obre a la possibilitat d'organitzar tot tipus d'esdeveniments gràcies a la versatilitat de les seves instal·lacions. Des vehicles d'època susceptibles de ser utilitzats per a esdeveniments dins el Museu fins a enormes espais diàfans, disposem d'ambients a mida per a les vostres necessitats.

 

Tenim a més una àmplia experiència en l'organització i acollida de reunions, workshops, conferències, presentacions, rodes de premsa, lliuraments de premis, team building, actes socials, convencions, congressos, fires, exposicions, jornades de treball, sessions fotogràfiques, shootings, rodatges cinematogràfics i de TV, publicitat, tast de vins i maridatges, tallers creatius, tallers de coaching, concerts i molt més.

 

El ferrocarril és un escenari evocador i seductor, amb un potent atractiu que ha fascinat a tota mena de manifestacions artístiques i culturals. El cinema des dels seus primers fotogrames el va convertir en protagonista de les seves històries, convertint-se així en un potent i efectiu recurs audiovisual per al món de la publicitat.

 

 

Coneix els espais

 

Conjunt de naus industrials del Museu

GRAN NAU Superfície útil de 1.082 m²

La Gran Nau és l'espai més ampli del Museu. D'estil industrial, destaca per la seva lluminositat, amplitud i versatilitat. Compta amb dues vies, en una d’elles es troba una composició del primer tren "Talgo", construït als Estats Units en els anys quaranta, que va realitzar servei comercial. És un espai ideal per realitzar esdeveniments corporatius i socials i per la seva orientació posseeix una llum privilegiada que la converteix en un espai únic per a tot tipus de treballs audiovisuals.

Llegir més

NAU PANORÀMICA Superfície útil de 157 m²

La Nau Panoràmica sorgeix com un apèndix de la Gran Nau, a la qual està unida. És un espai ideal per a esdeveniments de format mig, en què per la seva elegància, lluminositat i sobrietat de línies, farà destacar qualsevol acte. El seu finestral a la Rotonda de locomotores li afegeix un atractiu addicional.

Llegir més

NAU PONT GRUA Superfície útil de 280 m²

La Nau Panoràmica sorgeix com un apèndix de la Gran Nau, a la qual està unida. És un espai ideal per a esdeveniments de format mig, en què per la seva elegància, lluminositat i sobrietat de línies, farà destacar qualsevol acte. El seu finestral a la Rotonda de locomotores li afegeix un atractiu addicional.

Llegir més

Rotonda MFC

ROTONDA

L'edifici de la Rotonda de Locomotores té forma de quart de corona circular amb trets modernistes. Amb una superfície de 900 m² s'orienta cap a uns amplis espais exteriors i un pont giratori, el que permet disposar d'espai a l'aire lliure i a cobert per a realitzar tot tipus d'actes.

Llegir més

Espais de formació, innovació i emprenedoria per a empreses i professionals independents

SALA AUDIOVISUAL. Superfície de 80 m²

Amb capacitat per a 50 pax i dotada d'instal·lacions audiovisuals és un lloc excel·lent per impartir cursos, conferències i jornades.

Llegir més

BIBLIOTECA. Superfície de 35 m²

Amb capacitat per a 12 pax és un luxós espai amb un mobiliari exclusiu per a reunions de petit format.

Llegir més

Coneix els vehicles

Vehicles per a rodatges i sessions fotogràfiques

 

El Museu, disposa d'una col·lecció de vehicles històrics aptes per a ser utilitzats com a escenari per a rodatges i sessions fotogràfiques. El conjunt abasta més de cent anys d'història del ferrocarril, permetent recrear ambients tant d'època com més actuals. A les nostres instal·lacions de l'antic Dipòsit de Locomotores de vapor de Vilanova i la Geltrú, que data a la fi de la s. XIX, s'exhibeix la mostra més gran de màquines de vapor d'Espanya, proporcionant un decorat d'una potència estètica incomparable que les fa ideals per a la realització de reportatges publicitaris i filmacions.

 

Coches del Tren del Centenario
Els cotxes de el tren del Centenari

 

 
Coche Harlan
Cotxe Harlan

 

Coche de Tercera Clase
Cotxe de tercera classe

 

 
Coche de lujo
Dos cotxes de luxe

 

Composición Talgo II
Composició Talgo II

 

 
Vagoneta de vía de finales del s.XIX
Vagoneta de vía de finals del S.XIX

 

 

L'elecció del Museu per a la seva celebració li garanteix que aquesta sigui tot un èxit

El Museu posa a la seva disposició un entorn de pel·lícula
Aprofiti l'oportunitat de fer un esdeveniment diferent

 

Claqueta

 

SOL·LICITA EL NOSTRE CATÀLEG COMERCIAL

 

Contacta amb nosaltres per a consultar condicions i preus dels vostres actes
Telèfon de contacte: 93.815.84.91 - 607.742.617 
museu@museudelferrocarril.org