Skip to main content

Collections

Senyalització Fanal situat a la cua del tren per il·luminar el darrera Fanal de cua de tren

Fanal de cua de tren, tipus RENFE: Fanal de cua de tren de dos llums de color negre amb ansa superior.

Senyalització Fanal que il·luminava la cua de les locomotores Fanal de cua de locomotora

Diàmetre esfera 25 cm. Reg. 00056

Senyalització Caixa de petards del ferrocarril antic Caixa de petards

Renfe, 1993 Reg. 00930

Activitat

S’apropa Sant Jordi! Celebra-ho el diumenge 22 al Museu

12 Apr 2018
24 Apr 2018

Ja queda poc perquè puguem celebrar Sant Jordi, mentrestant, per què no véns a gaudir del Museu del Ferrocarril? Amb motiu d'aquesta festivitat, diumenge que ve dia 22 d'abril, la botiga del Museu oferirà un descompte del 10% en tots els seus llibres i també a la resta de productes de la botiga

 

A més d'això, també comptarem amb l'activitat ConteTREN (activitat inclosa en el preu de l'entrada), a les 12:00h, dirigida als més petits. No coneixeu la col·lecció de contes del Museu? Fins ara hem editat tres. Aquests, a part d'un bon regal pels més petits, són també una de les activitats que proposem els caps de setmana per a les famílies. 

 

Els més petits i els seus acompanyants poden gaudir de les històries dels vehicles de la col·lecció del Museu, explicades per un personatge molt especial i molt proper a tots, el Víctor! No t'ho pots perdre! 

 

D'aquesta forma, no només tenim activitats extres pels més petits, sinó que també pots gaudir dels millors descomptes en la nostra botiga de regals en llibres. 

 

 

Racó del Víctor 

 

Si ja coneixes els nostres contes, dibuixa al teu Víctor i entraràs gratis! Descarrega la plantilla a la nostra web i veniu a gaudir d'aquest espai de jocs en el Museu!
 

Contingut relacionat