Skip to main content

Activitat

S’apropa Sant Jordi! Celebra-ho el diumenge 22 al Museu

12 Apr 2018
24 Apr 2018

Ja queda poc perquè puguem celebrar Sant Jordi, mentrestant, per què no véns a gaudir del Museu del Ferrocarril? Amb motiu d'aquesta festivitat, diumenge que ve dia 22 d'abril, la botiga del Museu oferirà un descompte del 10% en tots els seus llibres i també a la resta de productes de la botiga

 

A més d'això, també comptarem amb l'activitat ConteTREN (activitat inclosa en el preu de l'entrada), a les 12:00h, dirigida als més petits. No coneixeu la col·lecció de contes del Museu? Fins ara hem editat tres. Aquests, a part d'un bon regal pels més petits, són també una de les activitats que proposem els caps de setmana per a les famílies. 

 

Els més petits i els seus acompanyants poden gaudir de les històries dels vehicles de la col·lecció del Museu, explicades per un personatge molt especial i molt proper a tots, el Víctor! No t'ho pots perdre! 

 

D'aquesta forma, no només tenim activitats extres pels més petits, sinó que també pots gaudir dels millors descomptes en la nostra botiga de regals en llibres. 

 

 

Racó del Víctor 

 

Si ja coneixes els nostres contes, dibuixa al teu Víctor i entraràs gratis! Descarrega la plantilla a la nostra web i veniu a gaudir d'aquest espai de jocs en el Museu!
 

Contingut relacionat