Skip to main content

Activitat

Presentació del Màster de Sistemes Ferroviaris

19 Oct 2018
29 Dec 2018

La UPC School, juntament amb el Museu del Ferrocarril de Vilanova, té el plaer de convidar-te a la jornada inaugural del Màster en Sistemes Ferroviaris i Tracció Elèctrica, que tindrà lloc al nostre museu, el Museu del Ferrocarril de Catalunya a Vilanova i la Geltrú ( Plaça Eduard Maristany s / n) el proper divendres 19 d'octubre a les 16:00h!

 

El sistema ferroviari espanyol és un dels més avançats del món i ocupa el 1r lloc europeu en alta velocitat i el 3r a nivell mundial en xarxa d'ample UIC en servei. El màster en Sistemes Ferroviaris i Tracció Elèctrica ha contribuït durant els seus vuit promocions a la formació especialitzada dels professionals d'un dels més importants sectors del país. Si vols saber una mica més sobre el Màster, t'apuntes?

 

PROGRAMA DE LA JORNADA:

16:00 a 16:15h - Benvinguda als estudiants de la 9a edició del Màster en Sistemes Ferroviaris i Tracció Elèctrica. A càrrec de Pilar Garcia, directora del Museu del Ferrocarril de Catalunya, i Ignasi Perat, director del Màster en Sistemes Ferroviaris i Tracció Elèctrica.

16:15 a 16:30h - Lliurament de diplomes als estudiants de la 9a Edició del Màster.

16:30 a 17:30h - Conferència inaugural "Necessitats de les empreses públiques en la creació d'un equip de professionals d'alt nivell" a càrrec de Ricard Font, president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

17:30 a 18:30h - Visita especial comentada a les instal·lacions del Museu, a càrrec dels seus voluntaris.

Contingut relacionat