Skip to main content
Fundación de los Ferrocarriles españoles

Agenda d'activitats

 

L'horari habitual és de dimarts a diumenge de 10:00 a 14:30h. Dissabtes de 10:00 a 14:30h i de 16:00 a 18:30 hores. Dilluns tancat. Per a més informació Planifica la teva visita

 

Activitats del mes de desembre amb el programa d'activitats de Nadal (per descarregar en PDF)

DESEMBRE

NADAL i AACTES 140 ANIVERSARI

Històric d’activitats

Activitats
Finalitzada
El Ticket Museus VNG és un ticktet d’accés a tots els museus de Vilanova i la Geltrú que hi estiguin vinculats. Els pots aconseguir a les oficines de turisme de la ciutat i als Museus participants:
Activitats
Finalitzada
Els més petits de la família, i els seus acompanyants, gaudiran al Museu d'una de les activitats més divertides i especials que us oferim: el ConteTren del Víctor.
Finalitzada
Moltes dones han estat inventores, enginyeres, dissenyadores i personatges importants en ciència i tecnologia. Voleu conèixer algunes?
Activitats
Finalitzada
Els nens seran feliços i voldran tornar sempre a visitar el Museu després de gaudir de la nostra sala de jocs "El Racó del Víctor".
Activitats
Finalitzada
Aquesta activitat està adreçada a grups de poques persones i/o famílies amb nens petits que vulguin saber com són els trens i quines característiques més conegudes tenen.
Activitats
Finalitzada
Què et sembla si us proposem venir al Museu i gaudir d'un bon esmorzar? Si sou un grup de 5 o més persones, ja podeu marcar un dia a l'agenda d'estiu per venir a esmorzar al Museu. 
Activitats
Finalitzada
Vols saber més sobre  l'invent espanyol que va revolucionar la manera de viatjar al segle XX?
Activitats
Finalitzada
Una activitat pels més petits on podran conèixer, retallar i muntar un dipòsit de locomotores a vapor.
Activitats
Finalitzada
Accés a l’interior del primer Talgo que va funcionar al nostre país el 1950.
Activitats
Finalitzada
Ha arribat el bon temps i des del Museu t'oferim un munt de possibilitats per gaudir dels trens de forma diferent.
Activitats
Finalitzada
El primer diumenge de mes, a partir de les 11.30h fins les 13:30h, podràs gaudir de l'encesa de la locomotora La Mataró.
Activitats
Finalitzada
L’Espai Gumà va servir en el seu moment com a magatzem i va acollir el sistema de desmineralització de l’aigua per reduir els efectes perjudicials a les calderes de les locomotores.