Skip to main content

Collections

Senyalització Fanal situat a la cua del tren per il·luminar el darrera Fanal de cua de tren

Fanal de cua de tren, tipus RENFE: Fanal de cua de tren de dos llums de color negre amb ansa superior.

Senyalització Fanal que il·luminava la cua de les locomotores Fanal de cua de locomotora

Diàmetre esfera 25 cm. Reg. 00056

Senyalització Caixa de petards del ferrocarril antic Caixa de petards

Renfe, 1993 Reg. 00930

Activitats de cap de setmana

Estàs pensant en visitar aquest cap de setmana el Museu? No dubtis en venir! T'oferim un munt d'activitats que agradaran a petits i grans! Consulta els nostres horaris, planifica la teva visita i prepara't per viure una experiència divertida, alhora que aprens sobre el món del ferrocarril.

 

Vine al Museu de dimarts a diumenge de 10:30 a 14:30h i els dissabtes també per la tarda de 16:00 a 18:30h. I durant el mes de març, els dissabtes a la tarda fins les 19:30h. 

 

 

Aquestes són les activitats que us oferim durant els caps de setmana:

Familia al Museu

DISSABTES

Tots els dissabtes, podràs gaudir de les visites comentades a les instal·lacions del Museu. Els matins, a les 12:30 hores, viu "Els tastets del Museu", unes visites que et duran a conèixer diverses curiositats del Museu, com la raó de l'ample de la via al nostre país, o com es va poder fer arribar el ferrocarril a Vilanova i la Geltrú a través del massís del Garraf, etc. Cada dissabte la temàtica de la visita serà diferent.

 

Els dissabtes a la tarda, a les 17:30h, no et perdis l'activitat "Apropa't a l'Espai Talgo", on podràs veure l'única col·lecció de vehicles de Talgo des del primer que va funcionar al nostre país l'any 1950. Recorreràs la seva història i coneixeràs els seus avenços.

 

Vine i descobreix les nostres novetats cada dissabte!

Llegir més
Encesa de La Mataró

PRIMER I SEGON DIUMENGE DE MES

Tots els primers diumenges de mes, de les 11:30 fins les 13:30h, podràs gaudir de "La Mataró en marxa", l'encesa de la locomotora Mataró de 1948. Saps que va ser el primer tren en circular per la Península entre Barcelona i Mataró? Vine i veuràs la famosa locomotora en plena acció!

 

I al segon diumenge de mes, d'11:30 a 13:30h, no et perdis l'activitat "Els viatges de luxe", unes visites guiades a un cotxe saló de luxe de l'any 1928. Viu l'experiència de viatjar en el luxe dels inicis del tren.

Llegir més
Encesa de La Mataró
Lectura dels contes del Museu

TERCER I QUART DIUMENGE DE MES

En el tercer diumenge al migdia, a les 12h, els nens són els protagonistes! Les famílies podren gaudir del ConteTren del Víctor, una activitat que transportarà als petits a històries màgiques de trens, estacions i maquinistes. Aquest personatge us permetrà apropar-vos a espais i vehicles que estan fora del circuit de les visites, no us ho podeu perdre!


El quart diumenge de mes torna a gaudir del ConteTren del Víctor a partir de les 12 hores (recorda, només els mesos de 5 diumenges!).

 

El darrer diumenge, de 11:30 a 13:30h, no pots faltar per veure "Els inicis del ferrocarril i els "indianos"". Descobriràs qui eren els "indianos" i què tenen a veure amb el ferrocarril, podràs pujar al primer tren que va circular per la península entre Barcelona i Mataró..., coneix totes les curiositats del Museu!

 

I estem preparant un munt d'activitats noves... Estigues atent a les nostres xarxes socials!

 

T'esperem!

Llegir més

I TOT AIXÒ SENSE PAGAR MÉS

Aquestes activitats són gratuïtes per tots els visitants que es trobin al Museu i que hagin accedit amb qualsevol de les tarifes vigents. Vine al Museu del Ferrocarril de Vilanova i gaudeix d'una experiència en família, alhora que apreneu curiositats sobre el món dels trens. Descobreix-nos!

Llegir més
Nens somrient