Skip to main content

Collections

Vies i infraestructures Fi de la via Roads and infrastructure

You can enjoy our photo collection on Flickr gallery.

Vehicles Engranatge de locomotora Vehicles collection

Visit our railway vehicles collection on "La Rotonda" of the Museum. 

 

Enjoy our photo collection on Flickr gallery.

Senyalització Senyal de via Signaling

You can enjoy our photo collection on Flickr gallery.

Activitats al museu

Trencant amb la rutina de setembre

01 Sep 2016
Activitats al museu

Arriba el mes de setembre i és moment d’espolsar-nos la sorra de platja de les vacances per preparar el material escolar i adaptar-nos de nou als horaris de feina i estudis. Però, per què no trencar amb aquesta rutina des del primer dia? Aquí teniu tres propostes que us llancem des del museu, i a més volem agrair la visita als més de sis mil visitants que han passat pel Museu aquests dos mesos d’estiu:

 

 

Visita la nova rotonda del museu

 

Hem canviat recentment la disposició de locomotores per tal que les puguis observar molt millor. Això sí, a partir de l’1 de setembre tornem a l’horari habitual: de dimarts a diumenge de 10.30 a 14.30 hores, dissabtes de 10.30 a 14.30 i de 16.00 a 19.30 hores i els dilluns restarem tancats (excepte festius).

 

 

Fotografia i ferrocarril

 

El mes de setembre serà el darrer en què es podrà visitar l’exposició “Una Mirada al Ferrocarril, del grup PHOTOAMICS. A més, el dia 13 de setembre a les 18.30h tindrà lloc una taula rodona en la qual es parlarà de fotografia i ferrocarril.

 

 

Vine en família

 

Els més petits podran gaudir de l’espai PequeTREN i de l’espai Famílies, així com de l’activitat ConteTren (3r i 4rt diumenge de mes).

 

Trobareu moltes més activitats a la nostra agenda.