Skip to main content

Collections

Vies i infraestructures Fi de la via Roads and infrastructure

You can enjoy our photo collection on Flickr gallery.

Vehicles Engranatge de locomotora Vehicles collection

Visit our railway vehicles collection on "La Rotonda" of the Museum. 

 

Enjoy our photo collection on Flickr gallery.

Senyalització Senyal de via Signaling

You can enjoy our photo collection on Flickr gallery.

Activitats d'estiu al museu

A l’estiu, museu a la fresca!

20 Jun 2016
Activitats d'estiu al museu

Com cada any, des del Museu volem que gaudiu de l’estiu de la millor forma possible. En família, amb amics o pel vostre compte, trobaràs diverses formes de divertir-vos, descobrir noves històries i, per què no dir-ho, combatre la calor!

 

Activitats d’estiu per als més petits

Els vostres menuts s’ho passaran d’allò més bé durant el juliol, agost i setembre. Podran triar entre visites dinamitzades, contes, tallers, jugar a ser viatgers del futur, pujar al trenet i crear el seu propi tren! Totes les activitats tenen una durada de dues hores i un preu de 4,5€ per infant. Totes les activitats en aquest enllaç.

 

Més temps i menys calor

A partir del 18 de juliol i fins al darrer dia d’agost podreu visitar-nos qualsevol dia de la setmana. A més, i per tal d’evitar les hores de més calor, obrirem el Museu fins a les 20h.

 

Bitllets especials tren + museu

Apropeu-vos al museu des de qualsevol estació de la xarxa de Rodalies de Catalunya fins a la de Vilanova i la Geltrú amb el combinat bitllet de tren + entrada al Museu per 9 € (individual) o 7 €  (reduït).

 

Nova exposició temporal

Un espai a l’ombra i la possibilitat de gaudir d’una selecció fotogràfica dels membres del grup PHOTOAMICS, comissaris de l’exposició “Una Mirada al Ferrocarril”. Tindreu temps de visitar-la de l’11 de juliol al 2 d’octubre.

 

 

Powered by
Publish for Free

 

Nova oferta educativa

 

Sabem que encara resten uns mesos per començar el nou curs 2016-2017, però des del Museu ja tenim a punt les noves activitats per a centres educatius. Si ets professor i vols que els teus alumnes descobreixin el món del ferrocarril, hauràs de donar un cop d’ull a l’oferta educativa!