Skip to main content
Maquinista

Avís legal

Drets de Propietat Intel·lectual


Tots els continguts del website www.museudelferrocarril.es, ja siguin textos, imatges, sons, fitxers, animacions, o qualsevol altre element del seu disseny o estructura són propietat exclusiva del Museu del Ferrocarril de Catalunya. Vilanova i la Geltrú (MFCVG), que és gestionat per la Fundación de los Ferrocarriles Españoles (FFE), institució titular de la pàgina web, domiciliada al carrer Santa Isabel 44, 28012 Madrid, amb CIF G 78043700. Qualsevol acte de distribució o comunicació pública, reproducció o emmagatzematge total o parcial, ha de fer-se amb el consentiment previ dels responsables del MFCVG-FFE.

 

 

Tractament de los Dades de Caràcter Personal


L’accés a alguns dels serveis que el MFCVG-FFE ofereix a través de la seva pàgina web, implica la complementació de formularis de sol·licitud i el subministrament per part dels usuaris d’algunes dades de caràcter personal. En compliment de l’establert a la Llei Orgànica de 15/ 1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, la informació personal recollida dels usuaris a través del website s’emmagatzema en bases de dades propietat del MFCVG-FFE, que assumeix totes les mesures de seguretat per garantir la confidencialitat e integritat de la informació. Aquesta informació serà emmagatzemada i tractada pel MFCVG-FFE amb la finalitat de prestar i informar dels seus serveis així com la de millores del seu website. En tots els formularis es senyala amb ‘*’ les entrades de dades obligatòries per aquesta finalitat.
Així mateix, qualsevol usuari podrà exercir el seu dret a l’accés, rectificació i, si ho desitja, cancel·lació de les dades de caràcter personal subministrades al MFCVG-FFE, mitjançant comunicació escrita al Museu del Ferrocarril de Catalunya. Vilanova i la Geltrú, plaça Eduard Maristany s/n, 08800 Vilanova i la Geltrú, Barcelona, Espanya. Queda exclòs d’aquests recursos mides de seguretat on-line com encriptació de dades transmeses o ús de protocol SSL.

 

Garantia de l’anonimat en la navegació per la pàgina web
El MFCVG-FFE realitza el seguiment i l’anàlisi estadístic del tràfic de visites al website amb l’objectiu de millorar i optimitzar l’estructura i continguts oferts. La informació estadística obtinguda és totalment anònima i en cap cas pot associar-se ni permetre la identificació d’un usuari concret.

 

Links
La pàgina web pot contenir enllaços hipertextuals (links) a altres pàgines web gestionades por tercers. L’objectiu d’aquests enllaços és informar als usuaris d’altres fonts d’informació existents a la xarxa que puguin ser d’interès. El MFCVG-FFE no es fa en cap cas responsable de la informació referenciada en aquests links i no gestionada directament per l’Àrea de Comunicació del MFCVG-FFE.

 

Disponibilitat i Accessibilitat al lloc web
El MFCVG-FFE no garanteix en cap cas la disponibilitat i continuïtat del funcionament de la pàgina web i dels serveis, que poden patir interrupcions per causes alienes a l’empresa. En la mida que sigui possible, el MFCVG-FFE avisarà amb antelació de qualsevol tipus d’interrupció en el funcionament que pugui patir la pàgina web.
El MFCVG-FFE exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis que la manca de disponibilitat de la pàgina web pugui causar als seus usuaris o clients.